Divizia A
Competitii
Galerii Media

24 Iulie 2021 09:52:21

La mulți ani, domnului Traian Rad Tăut!
    Azi, domnul Traian Rad Tăut își aniversează ziua de naștere. Traian Rad Tăut este aproape de gruparea băimăreană de nu mai puțin de 25 de ani, atât la bine, cât și la greu, asigurând echilibrul necesar pentru ca echipa să poată merge mai departe, indiferent de vremurile pe care le trăim. Cu ocazia aniversării zilei de naștere, conducerea clubului, antrenorii și jucătorii îi urează LA MULȚI ANI!

19 Iulie 2021 09:14:55

Laurean Crișan, locul 2 la Cupa Sportsin

    Municipiul Arad a găzduit în ultimul weekend Cupa Sportsin la volei pe plajă. La această competiție a participat și sportivul nostru Laurean Andrei Crișan, care a jucat în echipa Westar Arad alături de arădeanul Sergiu Gligor, clasându-se în final pe locul 2.

    Vineri, 16 iulie, Laurean Crișan și Sergiu Gligor au învins cu 2-0 formațiile formate din David Gandea și Florin Kaburek (Timișoara), respectiv David Pusta și Alin Jugan (Oradea). Calificarea în semifinale a fost asigurată

...mai mult

17 Iulie 2021 12:35:23

La mulți ani, Vivi Aldea!
    Azi, Veniamin Aldea împlinește 27 de ani. Cu ocazia aniversării zilei de naștere, conducătorii, antrenorii și colegii de echipă de la Știința Explorări îi urează LA MULȚI ANI!

2 Iulie 2021 16:30:25

La mulți ani, Eduard Catrina!
    Jucătorul echipei Știința Explorări, Eduard Catrina, împlinește azi 24 de ani. Cu ocazia aniversării zilei de naștere, conducerea clubului, antrenorii și colegii de echipa îi urează LA MULȚI ANI!