Divizia A
Competitii
Galerii Media

12 Mai 2021 19:25:52

Știința Explorări a participat la o acțiune de ecologizare

    Sportivii de la Știința Explorări, împreună cu voluntarii internaționali de la Asociația Yellow Shirts, Centrul pentru Dezvoltare Durabilă Greentin și Fundația Somaschi au realizat o acțiune de ecologizare a Văii Usturoiului. Activitatea a vizat combinarea mișcării în aer liber cu spiritul civic de a proteja și curăța mediul înconjurător de deșeuri nedegradabile.

    

    Activitatea a fost realizată în cadrul proiectului internațional „V for Volunteering”, cofinanțat prin

...mai mult

8 Mai 2021 10:40:39

Andrei Butnaru s-a despărțit de Știința Explorări
    După patru sezoane petrecute la Știința Explorări, Andrei Butnaru nu a dorit să-și prelungească contractul și își va continua cariera la o altă echipă. Succes, Andrei!

2 Mai 2021 07:43:05

Hristos a înviat!
    Echipa de volei masculin Știința Explorări vă urează să aveți parte de un Paște liniștit și să vă bucurați de fiecare moment, împreună cu cei dragi! Fie ca Sfânta Sărbătoare de Paști să vă coboare în suflet minunea învierii. Să aveți multă căldură, pace și liniște în suflet. Hristos a înviat!

23 Aprilie 2021 09:45:04

La mulți ani, Gheorghe Socaciu!
    Azi, antrenorul secund Gheorghe Socaciu împlinește 38 de ani. Cu ocazia aniversării zilei de naștere, dar și a zilei de nume, conducătorii, ceilalți membri ai staff-ului tehnic și jucătorii de la Știința Explorări îi urează LA MULȚI ANI!