Divizia A
Competitii
Galerii Media

18 Februarie 2017 22:32:57

Știința Explorări - Universitatea Cluj Napoca 3-0

    Știința Explorări Baia Mare - Universitatea Cluj Napoca 3-0 (19, 17, 22)

    Explorări: Rāpeanu, Kovacs, Coasă, Lupu, Didorciuc, Nagy, Olar (libero). A mai jucat: Sushko. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

    Universitatea: Kozlovskyi, Negrean, Păștean, Magdaș, Borota, Badea, Popovici (libero). Au mai jucat: A. Pop și Moisa. Antrenor: Romeo Lotei.

    Au arbitrat: Marius Lazăr și Daniel Hadade (Zalău). Observator FRV: Vicențiu Dumitrescu

...mai mult

17 Februarie 2017 12:11:25

Știința Explorări s-a despărțit de Alan Domingos
    Alan Domingos nu mai face parte din lotul echipei Știința Explorări. La cererea jucătorului brazilian, cele două părți au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Știința Explorări īi mulțumește lui Alan Domingos pentru aportul adus la rezultatele echipei, īn perioada cāt a jucat īn Baia Mare, și īi urează succes īn continuare īn carieră.

16 Februarie 2017 08:58:57

Universitatea Cluj, următorul adversar al Științei Explorări (sāmbătă, ora 18)

    Știința Explorări va īntālni pe teren propriu Universitatea Cluj Napoca, īn cadrul etapei a 18-a a campionatului diviziei A1 de volei masculin. Meciul se va disputa sāmbătă, de la ora 18, și va fi arbitrat de zălăuanii Marius Lazăr și Daniel Hadade. Observator FRV a fost desemnat Virgil Dumitrescu (București).

    Īnaintea acestui joc, băimărenii ocupă locul 7 īn clasament, cu 18 puncte, adversarii fiind situați pe poziția

...mai mult

15 Februarie 2017 06:54:00

Feliz aniversario, Alan Domingos!
    Azi jucătorul Științei Explorări, Alan Domingos, implineste 37 de ani. Cu ocazia aniversării zilei de naștere, conducerea clubului, antrenorii și colegii de echipă īi urează LA MULTI ANI!